23948sdkhjf

Post Danmark väljer TA-system från Unifaun

Post Danmark A/S har anlitat Göteborgsbaserade TA-systemleverantören Unifaun AB till att utveckla tjänsten Online Pakkeporto. Tjänsten är framtagen för att göra det lättare för privatpersoner och små företag att skicka sina paket med Post Danmark.
Med Online Pakkeporto kan de nu direkt på Post Danmarks hemsida köpa sina frakter på ett mycket smidigt sätt.
För Unifaun som också är leverantör till Post Danmarks TA-system Pacsoft Online sedan tidigare, innebär utvecklingen av Online Pakkeporto att en ny målgrupp med andra behov och krav på enkelhet kommer att använda Unifauns system.
― Vi tycker det är roligt och spännande att vi fick uppdraget att bygga Tjänsten Online Pakkeporto åt Post Danmark, säger Staffan Isaksson, Produkt- och marknadschef på Unifaun AB. Tjänsten är framtagen för att göra det så enkelt som möjligt för användaren att köpa sina paketleveranser. Kunderna skall inte behöva ha några förkunskaper och allt som krävs är lite information och några knapptryckningar, sen kan man få ut sina frakthandlingar. Tjänsten kommer underlätta för Post Danmarks mindre kunder att snabbt kunna köpa sina transporter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063