23948sdkhjf

Toyota MHE breddar med smalgång

Toyota Material Handling Europe och Dambach Lagersysteme GmbH & Co. KG har kommit överens om att Toyota Material Handling Europe tar över Dambachs smalgångsverksamhet. Produktionen flyttas från Tyskland till Toyota MHE:s toppmoderna produktionsanläggning i Mjölby.
Dambach har tillverkat och levererat ett antal smalgångstrucksmodeller till Toyota Material Handling Europe, MHE i över tio år. Enligt det nya avtalet flyttas tillverkningen av de BT-märkta smalgångstruckarna från Bischweier i Tyskland till Toyota MHE:s fabrik i Mjölby.
- Smalgångstruckar tillverkade av Dambach har ingått i vår produktportfölj under många år, säger Per Fyrenius, vd i det svenska sälj- och servicebolaget Toyota Material Handling Sweden. Dambach har nu gjort det strategiska valet att fokusera på sin kärnverksamhet – staplingskranar – och TMHE kommer att integrera Dambach-modellerna med det befintliga smalgångsprogrammet som byggs i Toyotas Mjölby-fabrik enligt Toyota Production System. Utifrån ett svenskt perspektiv är vi glada över att vi nu har produktionen av hela produktrangen av lagertruckar i Sverige och Mjölby. Vi är övertygade om att förändringen blir positiv för processerna från beställning till tillverkning och leverans till våra kunder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.099