23948sdkhjf

Blue Waters logistik går hem hos Ecco

Danska Blue Water Shipping har ingåt ett treårigt avtal om skräddarsydd distribution för världens näst största skotillverkare – Ecco Sko A/S.
Avtalet omfattar distribution av Ecco-koncernens skor till och från butiker i mer än 25 europeiska länder. Dessutom innehåller avtalet ett så kallat ”shop to shop” koncept, som bidrar till en snabb och smidig leverans av paket mellan de enskilda butikerna.
Det handlar om en skräddarsydd lösning för Eccos unika logistikbehov. Ecco erbjuds en anpassad version av Blue Waters eget IT-system – Parcel Flow. Det ger Ecco överblick över hela transportflödet, som varje vecka omfattar åtskilliga tusentals paket kors och tvärs i Europa, när samarbetet börjar vid årsskiftet 2013-2014. Utöver detta kommer lösningen, som säkrar snabb och effektiv transittid, att ge stor flexibilitet.
Under de senaste åren har Blue Water byggt upp en stor erfarenhet och expertis med kompletta kundanpassade logistiklösningar, som tar höjd för en lång rad andra aspekter än enbart den fysiska transporten av en vara från punkt A till punkt B. Lösningarna utvecklas i samspel med kunderna och har karaktären av strategiska samarbeten, där Blue Water och respektive kund tillsammans skapar den mest ändamålsenliga lösningen för transport, lager och logistik.
- Vi gläder oss mycket över samarbetet med Ecco, säger Carsten Eskildsen, direktör för General Cargo i Blue Water Shipping. Det inledande arbetet har varit öppet och konstruktivt baserat på gott kunskapsutbyte som har grundlagts för att kunna skapa en lösning som fullt ut matchar Eccos önskningar och behov.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078