23948sdkhjf

GE Capital avyttrar TIP Trailer Services

GE Capital avyttrar TIP Trailer Services till kinesiska HNA Group Company Limited – HNA. TIP Trailer Services är en europeisk marknadsledande leverantör av leasing, uthyrning och tjänstelösningar inom tjänstesektorn.
När förvärvet har slutförts kommer TIP att driva ett nätverk bestående av 48 kontor i 16 europeiska länder, med över 100 uthyrningsdepåer, över 50 verkstäder och 100 mobila servicebilar. TIP har en transportutrustningsflotta bestående av mer än 45 000 enheter.
- Förvärvet av TIP passar strategiskt väl med den befintliga portfölj HNA Group har inom logistik, flygtrafik, flygplatser, finansiella tjänster, fastigheter, turism, frakt och detaljhandelsföretag, och det finns betydande synergier mellan TIP:s och HNA:s verksamheter inom logistik och finansiella tjänster, säger Adam Tan, vice ordförande och President i HNA Group. Vår grupp är inriktad på tillväxt och vi är måna om att slutföra förvärvet och välkomna detta nytillskott till vår framgångsrika företagsportfölj. HNA har sökt efter strategiska investeringar i världsledande företag som fokuserar på innovation, tillväxt och har en ledning av hög klass. Med förvärvet av TIP kan HNA fortsätta att implementera den långsiktiga visionen inom detta område.Denna affär kommer att stärka TIP:s utbud, eftersom betydande strategisk investering och tillväxt förväntas.
- Detta är ett spännande och positivt steg framåt för TIP Trailer Services, säger Bob Fast, President och CEO för GE:s TIP Trailer Services. Det är fantastiska nyheter för våra medarbetare, kunder och partner. TIP kommer alltjämt att vara en pålitlig, långsiktig partner med solid finansiell uppbackning från ett ledande globalt bolag som är redo att investera i verksamheten. Under denna övergångstid kommer vi att fortsätta driva företaget som vanligt och leverera samma högkvalitativa service till våra högt värderade kunder.
Bharat Bhise, Chief Executive Officer vid Bravia, framhåller att förenandet av TIP och HNA stärker både djup och bredd hos den logistiska förmågan att möta kundernas behov.
- Vi är entusiastiska över de kombinerade strategiska tillväxtutsikter som detta förvärv medför och tror att båda företagen kommer att stärka sina positioner till följd av detta; det är ett äkta win-win förvärv, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064