23948sdkhjf

Bästa resultatet någonsin för Malmö LBC

Malmö LBC redovisar ett resultat efter finansiella poster för 2012 på 5,6 miljoner kronor, vilket är det bästa resultatet någonsin för bolaget.
- Malmö LBC har levererat sitt bästa resultat någonsin, 5,6 miljoner kronor efter finansnetto och med bakgrund till 2012 års konjunkturförutsättningar är jag mycket nöjd med verksamhetens utfall säger Jörgen Nilsson, vd i bolaget sedan augusti 2011. Omsättningen för 2012 uppgick till 510 miljoner kronor.
- I resultatet ligger även att vi återför 1,6 miljoner kronor till våra ägare och vi har utfört vårt uppdrag på ett tillfredsställande sätt., säger Jörgen Nilsson. Vi har arbetat hårt med att tydliggöra olika roller i företaget, vi har effektiviserat vår administration och framför allt har vi intensifierat våra kundrelationer. Vi har duktiga åkare och mycket kompetenta tjänstemän vilket gör att vi har en väldigt effektiv administration. Nu är 2012 historia och vi är långt in i 2013, vi står väl rustade för framtiden vilket passar bra med vår slogan ” Framtiden är vår”.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093