23948sdkhjf

DHL Express utökar globalt nav i Cincinnati

DHL Express invigning av det utökade globala navet vid Cincinnati/Northern Kentucky flygplats visar resultatet av en investering under de senaste fyra åren på 105 miljoner dollar. Förbättringarna ger en ökad infrastruktur samt en förstklassig sorteringsmöjlighet, vilket kommer att möta den växande efterfrågan i denna region.
DHL Express invigde den 13 juni sitt nyligen utökade amerikanska nav vid Cincinnati/Northern Kentucky (CVG) flygplats. Evenemanget var kulmen på en 105 miljoner dollar investering under de senaste fyra åren för att försöka öka möjligheterna för denna terminal att möta den växande internationella handelsefterfrågan från stora multinationella företag samt mindre företag.
– Slutförandet av CVG-navet är ytterligare en milstolpe i den kontinuerliga expansionen av vårt internationella expressnätverk, säger Frank Appel, vd och koncernchef i Deutsche Post/DHL. Vi växer, bygger för framtiden samt ger amerikanska företag det logistikstöd de behöver för att lyckas globalt.
Förbättringarna omfattar en ny 180 000 kvadratmeter stor sorteringsanläggning särskilt utformad för att hantera större expressförsändelser, en utökad ramp för extra breda flygplan, en ny byggnad för alla medarbetare och piloter samt en IT-uppgradering för hela anläggningen.
Det globala navet, CVG, ligger i hjärtat av DHL Express amerikanska nätverk med flygningar som ansluter kunder från över 220 länder och territorier över hela världen till varje hörn av USA. Förutom de globala naven i Hong Kong och i Leipzig, Tyskland, fullbordar CVG ryggraden i DHL Express interkontinentala nätverk.
– Våra investeringar i CVG-navet gör det möjligt för oss att kunna reagera snabbt och effektivt på den växande internationella aktivitet som vi ser, särskilt bland små och medelstora företag, säger Stephen Fenwick, vd för DHL Express i Nord- och Sydamerika. DHL Express strävar hela tiden efter att vara en ovärderlig resurs för detta viktiga affärssegment så att de kan expandera och utvecklas i en alltmer global miljö.
Med fokus på att ständigt förbättra sitt internationella nätverk, lanserade DHL Express nyligen nya direktflyg mellan CVG och Japan samt ökad kapacitet till Australien. Dessa nya flygningar förbättrar transittiderna på viktiga handelsrutter som förbinder Asien, USA och Latinamerika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062