23948sdkhjf

Gillis Shipping och Blue Water i nytt samarbete

Danska Blue Water Shipping, med huvudkontor i Esbjerg och skeppsmäklaren Gillis Shipping AB i Karlshamn, startar ett formellt samarbete med fokus på logistik för havsbaserad vindkraft i Sverige.
- Samarbetet med Gillis Shipping AB passar perfekt in i vår strategi att vara representerade i regioner med möjligheter till havsbaserade vindkraftprojekt, säger Jacob Kjaergaard, chef för Offshore Wind Europe på Blue Water Shipping. Nu kan vi erbjuda våra kunder samma möjligheter i Sverige, som vi redan gör i Belfast, Tyskland, Frankrike, England och Danmark. Gillis Shipping AB är kända för sitt kunnande och lokala service och vi vet att lokal kompetens och lokalkännedom är en avgörande faktor för industrin, så den här kombinationen är perfekt.
Från sitt huvudkontor i Karlshamn, har Gillis Shipping AB varit involverade i sjöfartsbranschen under mer än 60 år. Personalen har internationell erfarenhet och ger högklassig agenturservice längst den svenska kusten.
För närvarande är Blue Water inblandade i ett antal havsbaserade vindkraftprojekt i Europa som till exempel Gwynt Y Mor (Storbritannien), Meerwind (Tyskland), Riffgat (Tyskland), DanTysk (Tyskland), West of Duddon Sands (Storbritannien) och Anholt (Danmark).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062