23948sdkhjf

Green Gargos vd på plats

Jan Kilström har tillträtt som vd för Green Cargo. Han har en bakgrund inom transportbranschen och industrin och tror på en framtid för godsjärnvägen. Vi ska utveckla vårt erbjudande både till Green Cargos traditionella kunder inom basindustrin och i samverkan med andra transportslag, säger han.
Jan Kilström kommer närmast från Nordens ledande logistikföretag för livsmedel, Bring Frigo, och har innan dess arbetat i lastbilstillverkaren Scanias ledning och som vd för Nils Hanssons Åkeri.

– Jag kommer att ägna tid åt att lära känna både vår egen organisation och lyssna in kundernas synpunkter, innan vi fattar några avgörande beslut om satsningar. Samtidigt är vi i transportbranschen hårt drabbade av lågkonjunkturen och måste arbeta intensivt och resultatinriktat med såväl intäkts- som kostnadssidan, säger Jan Kilström.

De dominerande transportvolymerna för Green Cargo är för bas- och exportindustrin. Jan Kilström betonar vikten av en fortsatt utveckling av godstrafiken till och från kontinenten, för dessa kunders transporter. Det handlar ytterst om Sveriges konkurrenskraft, sysselsättning och välfärd. Långsiktiga kundrelationer är grunden för denna utveckling, förtydligar Jan Kilström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062