23948sdkhjf

Coop och Postnord inleder paketsamarbete i Danmark

Postnord-ägda Post Danmark och den danska Coop-koncernen har nu beslutat att inleda ett nytt omfattande samarbete på paketområdet. Ett landstäckande nätverk i Danmark av 300 paketautomater i Coops butiker ska underlätta för danskarna att hämta paket.
– Med sitt starka varumärke och sin historiska koppling till danskarna passar Coop fantastiskt bra för Post Danmark, och vi ser stora perspektiv i samarbetet, säger Anders Mittag, försäljningsdirektör i Post Danmark. Avtalet stärker vår position på paketmarknaden som den distributör med flest hämtningsställen och det mest flexibla erbjudandet till kunderna.

Före slutet av oktober i år kommer de 300 paketautomaterna att vara på plats i Coops butiker och danskarna kommer att kunna hämta och skicka paket under butikernas ofta långa öppettider, samtidigt som inköpen klaras av.

– Detta kommer att underlätta för våra kunder, eftersom de kan hämta paket samtidigt som de är ute och handlar, säger Michael Löve, kedjedirektör i SuperBrugsen och Coop Danmark. Vi vill gärna vara den lokala samlingspunkten och därför är vi glada över att erbjuda denna extra service, och för att det är Post Danmarks välbeprövade och stabila distribution som står bakom paketautomaterna hos oss.

Det här är första gången i Danmark som en dagligvarukedja och en distributör går samman om att leverera paket från paketautomater i kedjans butiker. Post Danmark har sedan tidigare 170 utomhus paketautomater i Danmark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.05