23948sdkhjf

Freja värvar chefer från Mantum och NTEX

Freja Transport & Logistics har värvat Mikael Sandenäs till ny Regional Manager för sitt nyöppnade Göteborgs-kontor. Mikael, som tillträdde den 1 april, har tidigare varit vd i Mantum Logistics. Freja har även rekryterat Gunnar Kilén som ny sälj- och marknadschef. Han kommer närmast från NTEX.
Gunnar Kilén, som tillträder sin nya tjänst den 1 maj, kommer närmast från en liknande befattning på NTEX. Han kommer utöver sina åtaganden som sälj- och marknadschef även att ha det övergripande ansvaret för den fortsatta utvecklingen av Freja AB:s aktiviteter i Storbritannien och på Irland.

Mikael Sandenäs, kommer tillsammans med Gunnar Kilén att fortsätta rekryteringen av operativa medarbetare, som ska understödja utvecklingen av Freja i Göteborgsregionen.

Freja kommer att samla sina Helsingborgsaktiviteter på ny adress i ”Sundets Pärla”. Från och med den 15 april kommer bolaget att samla alla sina aktiviteter i Helsingborg till nya och moderna lokaler på Basaltgatan 9 i Helsingborg.

Freja är en av de större privatägda transport- och logistikkoncernerna i Norden, med kontor i Danmark, Sverige, Norge och Finland.
Den svenska organisationen har blivit etablerad genom förvärv av ett antal mindre transport- och logistikföretag sedan 2007. I Sverige bedriver Freja verksamhet i Helsingborg, Jönköping, Tumba (Stockholm) och nu även i Göteborg.

Freja-gruppen sysselsätter cirka 550 personer och beräknar redovisa en omsättning för 2013 på motsvarande cirka 2,7 miljarder svenska kronor (310 miljoner euro).
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078