23948sdkhjf

Svenska Foder fortsätter med GDL och XR Logistik

Svenska Foder har ingått ett nytt långsiktigt avtal med XR Logistik och GDL som omfattar Svenska Foders samtliga så kallade flaktransporter med lastbil.
Konstellationen XR och GDL har under många år levererat transport- och logistiktjänster åt Svenska Foder. Svenska Foder har under de senaste åren haft god tillväxt i hela landet. Partnerskapet mellan XR/GDL och Svenska Foder är en viktig faktor i denna framgångsrika tillväxt med ett ständigt fokus på ökad effektivitet och att finna smartare logistiklösningar.
Svenska Foder erbjuder kompetens och säkra kvalitetsprodukter inom djurhållning och växtodling till lantbruk och livsmedelsindustri. Årsomsättningen i Svenska Foder uppgår till 4,4 miljarder kronor med en årlig fraktvolym på cirka 1,4 ton gods med lastbil.
- XR och GDL har under åren visat att de är experter på lantbruksprodukter och tillsammans svarat upp mot kraven på renlighet, leveransprecision och kapacitet vilket har varit en viktig del i Svenska Foders framgång, säger Johan Nordenblad, vice vd och logistikchef i Svenska Foder.
XR Logistik koncernen erbjuder kvalitativa och flexibla kundlösningar inom transport, anläggningstjänster och miljöhantering med Norden som marknad och Skaraborg som utgångspunkt. Bolaget omsätter cirka 1 miljard kronor per år.
GDL är resultatet av att de fyra transport- och logistikbolagen Samfrakt, Östgötafrakt, GKF och GDL samordnats under ett gemensamt bolag. GDL:s erbjudande är brett och man har speciella erfarenheter från Bygg, Anläggning & Miljö samt Industri, Handel & Jordbruk.
Interlink Logistik ingår i GDL-koncernen och erbjuder lager- och industrilogistik baserat på gedigen kunskap och erfarenhet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078