23948sdkhjf

Allmiljö värvar vd från DB Schenker

Efter 13 framgångsrika år som vd för Umeå-baserade Allmiljö överräcker nu Nils-Erik Bäckström stafettpinnen till Patrik Höber.
Patrik har lång erfarenhet inom logistikområdet och kommer närmast från en tjänst som driftschef Norrland och Stockholm fjärr på Schenker Åkeri AB.

- Då jag tidigare arbetat i stora organisationer som Schenker och Volvo Lastvagnar känns det mycket stimulerande att få jobba i ett lite mindre och välskött företag som Allmiljö, säger Patrik Höber. Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla bolaget och våra tjänster, och förhoppningsvis kan mina logistik- och driftserfarenheter direkt komma till nytta för Allmiljö.
Nils-Erik Bäckström är delägare i Allmiljö och kommer att jobba vidare i företaget med den fortsatta expansionen.
- Det känns som ett bra tillfälle att lämna över vd-skapet till Patrik, då vi det senaste året gjort en rejäl omsättningsökning, från 73 till cirka 82 miljoner kronor, säger Nils-Erik Bäckström. Företaget står starkt rustat inför framtiden.
Transport & Logistik iDag/Transportnet kan konstatera att förutom att omsättningen har ökat så har även bolagets vinstmarginal ökat.
- Från styrelsens sida är vi mycket nöjda över att få in Patrik i företaget, samtidigt som vi behåller Nils-Eriks långa erfarenhet och kompetens, säger bolagets styrelseordförande Ulf Bergström. Vi har tydliga tillväxtmål och självklart ska vi fortsätta stärka vår position på marknaden.
Patrik Höber tillträdde som vd den 11 mars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062