23948sdkhjf

Itellas logistikdirektör lämnar sin befattning

Lauri Vesainen, Vice President i Itella Logistics, lämnar på egen begäran både bolaget och sin befattning där han haft ansvar för Itella Logistics verksamheter i Finland, Skandinavien och Baltikum.
Lauri Vesainen ersätts av Jani Jolkkonen, 40 år, som därmed har utsetts till Senior Vice President för Itella Logistics verksamheter i Finland, Skandinavien och Baltikum. Jani är för närvarande Vice President i Itellas brev- och kommunikationsverksamhet med ansvar för leverans- och marknadsföringstjänster.
Jani Jolkkonen har även utsetts till ledamot i Itellas koncernledning och han kommer att rapportera till Itella-koncernens koncernchef Heikki Malinen.
Juhani Strömberg, Senior Vice President i Itella med ansvar för strategi och utveckling, kommer utöver sina nuvarande arbetsuppgäfter även att få ansvar för Itellas omfattande verksamhet i Ryssland.
- Jag vill varmt tacka Lauri för hans betydande insatser med att styra Itella Logistics på en utmanande marknadssituation, säger Heikki Malinen, koncernchef i Itella-koncernen. Jag önskar även Jani lycka till med sina nya arbetsuppgifter. Hans erfarenhet ger oss en utmärkt grund för att leda och utveckla Itella Logistics affärsverksamhet ytterligare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078