23948sdkhjf

Han blir ny vd i Toyota Material Handling

Per Fyrenius, som har varit anställd hos Toyota Material Handling Sweden sedan 2005, blir ny vd i bolaget. Per Wass, som har innehaft vd-posten i drygt tio år, går vidare inom koncernen.

– Jag känner ett stort förtroende och ansvar för att ta över vd-rollen och kommer att ha fullt fokus på att ytterligare stärka företagets marknadsledande ställning, säger Per Fyrenius om sin nya roll på Toyota Material Handling Sweden och fortsätter TMHSE har en stark ställning med väldigt många nöjda kunder tack vare en kompetent och välfungerande organisation, säger Per Fyrenius.

Per Fyrenius är 47 år och har i rollen som direktör Sälj & Marknad ansvarat för hela säljorganisationen inom företaget. Per är civilingenjör i maskinteknik från KTH och har en national- och företagsekonomisk påbyggnad. Före sin tid på Toyota innehade Per olika chefspositioner bland annat på ITT Flygt AB och Ericsson.

– Efter mer än tio år som VD för TMHSE och tidigare BT Svenska är nu tiden inne för en förändring. Jag har på eget initiativ beslutat mig för att lämna VD-stolen för att framöver arbeta mer i olika styrelser inom vår Europaorganisation och vidare med andra seniora uppdrag. Jag sitter även kvar som ledamot i TMHSEs styrelse. Vi har gjort en fantastisk resa tillsammans inom företaget under denna period, säger Per Wass som är avgående vd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062