23948sdkhjf

PNO öppnar i Malmö

PNO, ledande på traileruthyrning i Sverige, investerar för att höja sin kundservice ännu mer. Denna gång genom en ny verkstad och depå i Malmö där det kommer erbjudas fullservice med tvätt och även besiktning på plats. Detta betyder att PNO utökar till fyra stycken verkstäder i Sverige samt sex stycken servicedepåer.

- När andra skär ned, då satsar vi, säger vd Jacob Lee Ørnstrand som med glädje presenterar nyheten om att PNO öppnar upp i Malmö. Vi följer vår vision om att vara tongivande i branschen med fokus på den dagliga serviceen till våra kunder.
Martin Nielsen, teknisk chef i PNO, framhåller att bolaget vill stärka närkontakten till sina kunder i Malmö och bygga relationer till dem på samma sätt som man har gjort i Helsingborg, Jönköping och Göteborg.
- Genom att ha lyssnat på våra kunder har vi förstått att det finns ett stort behov av en fullservice verkstad i Malmö och naturligtvis vill vi vara med och bidra till detta, säger han.
Den nya verkstaden innebär 1 600 kvm arbetslokal med besiktning för tunga fordon, reparation, service, egen tvätt, däckhantering och försäljning samt stort lager med över 2 700 reservdelar. Det tillkommer 11 000 kvm mark runt verkstaden som blir trailerdepå och mycket större än den nuvarande i Malmö.
– Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder, säger Martin NIelsen. Ända fram till 21 är våra verkstäder bemannade med kunnig personal och 24 timmar om dygnet finns vår dedikerade personalstyrka till hands via vår 24|7 technical service support. Våra mobila verkstäder är ständigt redo att hantera breakdowns ute på vägen eller serva trailers ute på plats hos kund. Vi är där för att hålla våra kunder rullande.
Investeringen är en del av en långsiktig strategisk plan och att det skedde just nu har att göra med att helt plötsligt fanns den byggnad som eftersökts. Planen är att inviga den nya verkstaden 1 juni i år med helt nya faciliteter.
– När verkstaden är öppnad räknar vi med att ha anställt 15 nya medarbetare till PNO-familjen och därför startar vi omgående med rekrytering där vi söker arbetande förman, kundmottagare samt mekaniker, säger Martin Nielsen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11