23948sdkhjf

Gran Taralrud expanderar i Sverige

Den norska tanktransportaktören Gran Taralrud befinner sig i ett expansivt skede vilket innebär att bolaget kommer att vara representerade i hela Sverige från och med april 2013. Verksamheten kommer att bedrivas på 12 orter med 50 fordon och en organisation om cirka 140 personer.

- För att kunna lösa befintliga och nya kunduppdrag genomför vi en omorganisation som innebär att vi delar in den operativa verksamheten i tre regioner, NORD, MITT och SYD, säger Kenneth Olsson, vd i Gran Taralruds svenska bolag Gran Taralrud AB. Den nya regionen SYD kommer att innefatta verksamheterna i Göteborg, Jönköping, Helsingborg och Malmö och en ny Transportchef har rekryterats med placering i Göteborg.
Lotta Köbbel påbörjade på torsdagen sin tjänst som transportchef, hon kommer närmast från Arenapersonal AB där hon arbetat som platschef. Lotta har en bred kompetens och erfarenhet från olika branscher (transport, försäljning, ekonomi) och har arbetet i flera ledande befattningar. Inom transport har hon arbetat som förare, planerera och Transportchef.
Region MITT kommer att innefatta verksamheterna i Stockholm, Västerås, Norrköping, Karlstad och ledas av Andreas Bodhagen i samarbete med Kjell Sundberg.
Region NORD kommer även i fortsättningen att innefatta verksamheterna i Gävle, Sundsvall, Holmsund, Luleå och ledas av Peter Nymark.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078