23948sdkhjf

Iveco prisar 2023 års insatser

Iveco har utsett Årets Återförsäljare, Årets Säljare och Årets Aftermarket Hero i sitt nätverk. Här är vinnarna!

Fordonstillverkaren Iveco delar, likt tidigare år, ut priser för presentationer inom det svenska nätverket. 

Årets Återförsäljare gick för andra året i rad till Transportbilscenter Göteborg, TRBC. Bolaget är en fullserviceanläggning för tunga och lätta lastbilar av olika märken, bland annat Scania, Man, Mercedes och Volvo samt auktoriserad återförsäljare av Iveco. 

– Sedan Transportbilcenter startade sin verksamhet 2021 har man visat ett driv som utvecklat verksamheten år efter år. Att de vinner priset även i år är ett testamente på att de fortsätter att förbättras och höjer ribban hela tiden. De är engagerade, passionerade och sätter alltid kunden i fokus, säger Anders Nilsson, försäljningsdirektör på Iveco Sverige, i en kommentar.

Årets säljare gick till Alexander Pasaportis från Kihlströms Transport & Lastbilscenter i Stockholm som sålde flest Iveco-fordon i Sverige. Priset för Årets Aftermarket Hero tilldelades Joakim Mattsson, servicechef på Iveco i Helsingborg.

– Joakim är en eldsjäl som lägger 110 procent i sitt jobb. 2023 startade vi upp IVECO Malmö igen, där han fick ansvaret för att få allting att fungera. Det var hans ansvar att starta upp verkstaden, hålla den i gott skick och få i gång personalen. Det har han gjort med bravur, säger Victor Alvarsson, kundservicechef på Iveco.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078