23948sdkhjf

Tyréns rekryterar ny koncernchef

Tyréns nya koncernchef heter Åsa Holmberg. Hon efterträder Johan Dozzi, som lämnar Tyréns efter drygt 6 år.

Åsa Holmberg kommer senast från Knowit där hon har haft rollen som affärsområdeschef för Knowit Solutions sedan 2018 och varit medlem i koncernledningen. Nu får hon rollen som koncernchef på konsultföretaget Tyréns.

Åsa Holmberg har i grunden en civilingenjörsexamen från KTH och en bakgrund som ledare och konsult från bland annat Avega, Sogeti och Cap Gemini Ernst & Young.

– Vi i styrelsen är mycket glada för att Åsa Holmberg blir Tyréns nästa koncernchef. I den här rekryteringen har vi letat efter en affärsmässig och engagerande koncernchef med erfarenhet från ledande positioner med kommersiellt ansvar. Vi känner oss trygga i att Åsa kan förena ett värderingsstyrt ledarskap med att fortsätta driva koncernens utveckling och lönsamhet, kommenterar Johan Dennelind, styrelseordförande Tyréns Group.

Åsa Holmberg tillträder rollen som koncernchef senast den 15 augusti 2024.

– Jag ser verkligen fram emot att få driva utvecklingen framåt för Tyrénskoncernen. Från mina tidigare roller tar jag med mig värdefulla insikter om vikten av en tydlig riktning med strategier, mål och ett starkt ledarskap för att driva förändring och utveckling och leda människor och företag framgångsrikt, säger Åsa Holmberg i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.422