23948sdkhjf

Ikea väljer Widriksson igen

Fler uppdrag för Ikea för Widriksson Logistik.

Widriksson Logistik får nytt uppdrag för Ikea Sverige, den här gången i Uddevalla. Uppdraget gäller hemleveranser med både trottoarleveranser och inbärning och körs med elfordon.

Avtalet omfattar ett område mellan, och inklusive, Strömstad, Lidköping och Stenungsund och täcker därmed även in bland annat Vänersborg, Lysekil och Lilla Edet. Widriksson kör sedan tidigare hemleveranser för Ikea Sverige från varuhusen i Kungens Kurva, Kållered samt e-handelsleveranserna för södra Storstockholm.

– Det nya uppdraget för IKEA Sverige innebär en geografisk utökning för Widriksson i Bohuslän, Dalsland och Västergötland och därmed att vi växer i nya områden, säger Foed Meliane, vd på Widriksson. 

– Det är extra stimulerande att växa med en kund som Ikea Sverige som ställer höga krav på både kvalitet, leveransprecision och hållbarhet, något som också är mycket viktigt för oss.

Widriksson börjar utföra leveranserna för IKEA Sverige i Uddevalla-området den 15 januari 2024 och leveranserna kommer att ske sju dagar i veckan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062