23948sdkhjf

Större lager för verkstadskedjan

Som reservdelskedja gäller det att kunna få ut beställda varor snabbt till kunden. För att vässa sin service än mer har Autoexperten genomfört flera expansioner av sina lager.

Autoexperten skriver i ett pressmeddelande att de har gjort flera investeringar i sina butiker i Hudiksvall, Jönköping och Örebro. Satsningen innebär att de har gjorts om till regionala distributionscentrum genom att öka lagerkapaciteten. Enligt kedjan kommer det att förbättra tillgängligheten på produkter samt optimera leveranskedjan.

– Vi har alltid strävat efter att erbjuda högkvalitativa produkter och en enastående kundservice. Genom dessa expansionsåtgärder befäster vi vårt åtagande att överträffa kundförväntningarna och skapa en sömlös kundupplevelse för alla våra kunder, säger Lars Andresen, vd för Autoexperten Detaljist, i en kommentar.

Företaget menar att investeringen är en betydande milstolpe i tillväxtstrategin. Björn Jonsson, platschef på Autoexpertens nya regionala distributionscentrum i Hudiksvall, säger att det större lagret kommer göra att de kan hantera beställningar snabbare samt få kortare leveranstider.

– Detta ger oss fler möjligheter att samarbeta med våra närliggande butiker och kommer underlätta för oss alla i vårt fokus att möta framtidens utmaningar och behov inom vår bransch.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11