23948sdkhjf

Kyl- och Frysexpressen tar hem nytt uppdrag

Livsmedelsgrossisten Out of Home har valt Kyl- och Frysexpressen för distribution i mellersta och norra Sverige.

Out of Home har sitt säte i Göteborg och nyligen flyttade livsmedelsgrossisten sitt lager till Växjö, varifrån livsmedel levereras till över 8 000 kunder inom bland annat restaurang- och hotellbranschen. 

Nu har Kyl- och Frysexpressen valts till distributör av livsmedel i i mellersta och norra Sverige, ett uppdrag som kommer att utgå från logistikbolagets terminal i Årsta och omfatta omkring 90 sändningar per dag. 

– Grossister är en viktig kundgrupp hos oss och sedan flera år kör vi åt några av landets största aktörer. Vi är glada åt att även Out of Home väljer oss för sin distribution i mellersta och norra Sverige. Vi har lång erfarenhet av tempererad logistik, hanterar alla kylzoner och har ett distributionsnät som passar perfekt för denna typ av transporter, säger Robert Flodman, regionchef för Kyl- och Frysexpressen Mälardalen, i en kommentar.

I uppdraget kommer den molnbaserade leveransplattformen pinDeliver att användas.

Om Kyl- och Frysexpressen 

Logistikbolaget verkar inom tempererad logistik, däribland kyltransporter, frystransporter och torrgodstransporter i hela Sverige samt Norden. Utöver det hanterar bolaget lagring och terminalhantering.

Kyl- och Frysexpressen Mälardalens terminal i Årsta mäter närmare 4 500 kvadratmeter. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109