23948sdkhjf

Stärkande för Skanlog – köper alkohollogistikbolag

3PL-specialisten Skanlog har förvärvat Hillebrand Goris inrikes verksamhet för alkoholhaltig dryck i Sverige.

Skanlog expanderar sin verksamhet genom att köpa Hillebrand Goris inrikes verksamhet avseende lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker i Sverige. 

I samband med köpet kommer Hillebrand Goris lager i Jordbro att tas över av Skanlog och de anställda kommer att erbjudas jobb på Skanlog. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

– DHL-företaget Hillebrand Gori ser regelbundet över sin strategiska position på de olika marknader där vi verkar. Efter en av dessa strategiska översyner har vi fokuserat mer på våra kärnkompetenser i Sverige, som ligger utanför inrikes lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker. I Skanlog har vi funnit en samarbetspartner med stark position och stor marknadserfarenhet som kännetecknas av en företagskultur där kunden och människan står i centrum. Med Skanlogs fokus på att erbjuda ledande tjänster inom lagerhållning och distribution till BWS-segmentet i Skandinavien är vi fast övertygade om att de kommer stärka verksamheten och ta den till nya höjder, säger Søren Nymann, Area Director BWS Nordics & Baltics, Hillebrand Gori, i en kommentar.

Hillebrand Gori är ett DHL-företag verksamma i 90 länder, varav ett i Sverige. Sedan 2022 är Hillebrand Gori en del av DHL.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094