23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skapa den perfekta lösningen med produkter i aluminium

Detta inkluderar aluminiumprofiler och -plåtar, sidolemmar, fälluckor, durkplåtar och bakdörrsystem

Hos BEVOLA har vi ett omfattande program av aluminiumprodukter att erbjuda. Detta inkluderar aluminiumprofiler och -plåtar, sidolemmar, fälluckor, durkplåtar och bakdörrsystem. Vi lägger stor vikt vid att våra tjänster och produkter är av hög kvalitet, vilket säkerställer att våra kunder får en bra upplevelse hela vägen. Vi levererar i standardsystem och skräddarsydda lösningar. Vårt team står redo att vägleda dig, så att du kan vara säker på att få det exakt efter dina behov.

ALUMINIUMPROFILER
Vi har ett brett utbud av aluminiumprofiler, som kommer i olika utformningar och längder. De är designade för att leverera både styrka och låg vikt, vilket gör dem idealiska för många olika användningar i påbyggarbranschen. Oavsett om du behöver standardprofiler eller specialdesignade lösningar, kan vi erbjuda allt.

SIDOLEMMAR I ALUMINIUM OCH FÄLLUCKOR
När det gäller säkerhet och hållbarhet, är vårt fokus branschanpassade lösningar som ger en effektiv produktion för våra kunder. Vi har också lösningar med stort fokus på HMS för föraren som t.ex. easy lemsystem, som utjämnar vikten av sidolemmar.

ALUMINIUMPLÅTAR OCH DURKPLÅTAR
Vi har också aluminiumplåtar med fivebar och riskornmönster, som används som durk eller skydd på lyftbordet på en bak lyft.

ALUMINIUM BAKDÖRR-SYSTEM
Vi har också bakdörrsystem i aluminium, som tillverkas efter kundens önskemål och mått.

Våra välkända BevoBox™ verktygslådor är också tillverkade i aluminium, eller en mix av rostfria material och aluminium, med fokus på reduktion av egenvikt. Vi har också ett väl anpassat sortiment av skärmar i denna kategori. Produkterna är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, vilket gör dem till ett bra val för varje lastbilägare.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Klicka här för mer information>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.094