23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Arteco och Arom-dekor Kemi i samarbete för en bättre framtid

Arteco och Arom-dekor Kemi startar samarbete för att möjliggöra miljömässiga och ekonomiska fördelar med rening och återvinning av använda avisningsvätskor för användning som basvätska i produktionen av kylvätskor.

Arteco, en ledande tillverkare av kylvätskor för bilar och Arom-dekor Kemi som är en del av Vilokan Group under affärsområdet Fluids med sina innovativa och beprövade miljöteknologier, är glada att meddela sitt nya strategiska samarbete. Ett samarbete som kommer innebära stora miljömässiga och ekonomiska fördelar. Genom rening och återvinning av använda avisningsvätskor kommer återvunnen råvara användas som basvätska i produktionen av kylvätskor för fordons-, industri- och elektronik-applikationer.

Genom att förena sina krafter strävar de två organisationerna efter att minska användningen av annars ändliga resurser, främja hållbara metoder och bidra till en hållbar framtid. Detta partnerskap med monoetylenglykol (MPG) i huvudrollen sammanför Artecos expertis inom kylvätskor och Vilokans banbrytande återvinningsteknologi. Vilket gör det möjligt för dem att erbjuda kunderna ett mer hållbart alternativ genom att övergå från råvarubaserade till återvunna ingredienser.  Läs mer här.

Arom-dekor Kemi AB
Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Svenljunga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567605471

Kontaktperson

Madeleine Olsen
Market Communication Manager
+46 706364034 madde@aromdekor.se

Sänd till en kollega

0.047