23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Glasurit ökar sitt engagemang och stöder unga lackerare vid EuroSkills2023 Gdańsk, Polen

BASF intensifierar engagemanget för utveckling av unga talanger inom lackering. Alla tävlande vid EuroSkills Gdańsk, Polen kommer att använda produkter från Glasurit, BASF:s premiumlackmärke och officiell Global Industry Partner för WorldSkills International. Hållbara, digitala lösningar och toppmodern utbildning kommer användas, i syfte att utveckla nästa generation av lackerare i världsklass och göra dem redo för WorldSkills-finalerna 2024.

– På Glasurit står vi bakom mottot #UnitedBySkills WE CAN CHANGE THE WORLD och vi fortsätter att stödja kompetensområdet billackering. Vi vill skapa intresse och entusiasm för lackeringsyrket hos unga, begåvade människor. Glasurit stöder helhjärtat yrkesutbildning i skolor runt om i världen för att bidra till att höja standarden på utbildning och utveckling av billackeringstekniker. Vi är glada över att fortsatt stödja WorldSkills 2023. Det är en viktig kanal för att locka till sig unga talanger på såväl kort som lång sikt, säger Roar Solberg, Vice President Sales EMEA, South Africa and Middle East. 

Den åttonde upplagan av EuroSkills, Europamästerskapet för unga yrkesverksamma, kommer för första gången att äga rum i Gdańsk, Polen. Glasurit stöder tävlingen i kategorin fordonslackering där åtta finalister, samtliga under 25 år från Danmark, Frankrike, Tyskland, Finland, Norge, Polen, Spanien och Storbritannien får demonstrera sina yrkeskunskaper. Evenemanget startar den 5 september.

– Vi är mycket stolta över att vara partner till evenamanget. Unga lackerare kommer inte bara att presentera sina kunskaper och färdigheter i praktiken utan ges också möjlighet att visa och utveckla sin kreativitet, använda digitala verktyg för lackering samtidigt som hälso- och säkerhetsregler tillämpas. En bra lackerare är en hantverkare med en konstnärlig känsla, och vi är glada att se vad dessa begåvade människor kan göra, säger Tomasz Sroczyński, Country Manager Poland BASF Coatings Services. 

Följ gärna Glasurits kanaler i sociala medier

Instagram: https://www.instagram.com/glasuritsverige_officiell/

Facebook: https://www.facebook.com/glasurit.sverige 

 

Om Glasurit Billacker

Under varumärket Glasurit erbjuder BASF ett omfattande utbud av billackssystem, med fokus på ekoeffektiva vattenburna baslacker och högsolida lacker. Våra lacksystem möter alla globala lagkrav på lösningsmedelsreducering och motsvarar i alla aspekter samma kvalitets- och hållbarhetsstandarder som lösningsmedelsburen lack. Glasurits kunder har tillgång till ett brett utbud av tjänster och support. För skadereparationslackering är Glasurit Billacker även, tack vare sin erkända kulörexpertis, godkända av de flesta ledande biltillverkarna världen över. Webb: www.glasurit.com/se

 

Om BASF Coatings

Divisionen Coatings inom BASF är en global expert inom utveckling, produktion och försäljning av innovativa och hållbara fordonslacker för OEM och lackskadereparation, dekorationslack samt ytbehandlingsprodukter för metall, plast och glassubstrat inom många olika industrier. 

I produktportföljen ingår även programmet “Innovation Beyond Paint”, som syftar till att utveckla nya marknader och verksamheter. Vi skapar avancerade lösningar och driver utveckling av processer, design och nya applikationer för att möta våra partners behov på en global nivå. BASF bidrar med kompetens, kunskap och resurser från tvärfunktionella team, genom att samverka i nätverk i både Europa, Nord- och Sydamerika och Asien. 

2022 var BASF Coatings totala försäljning ca €4.22 miljarder. 

Lösningar som överträffar fantasin – det är BASF Coatings. Vill du veta mer om BASF Coatings och våra produkter, besök www.basf-coatings.com.

 

Presskontakt: 

Michael Wiborg

Regional Marketing Manager Nordics, UK, Poland

Mobile: +45 20 81 10 89, Email: michael.wiborg@basf.com

BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Transportgatan 37
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE556236-4272

Kontaktperson

Senaste inläggen från BASF Coatings Services AB / Glasurit Billacker
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.047