23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sista chansen att nominera till Transportföretagens Hållbarhetspris 2023

Vinnaren av priset får 50 000 kr som de får skänka till valfri organisation som driver hållbarhetsprojekt. Syftet med Hållbarhetspriset är att synliggöra och premiera goda, nytänkande och modiga initiativ inom hållbarhet för att driva på omställningen mot fossilfria transporter.

- Transportbranschen är inne i ett enormt teknikskifte, där branschen går mot en fossilfri framtid. De företag som går före kan inte bara inspirera andra, utan även utveckla nya lösningar som drastiskt kan reducera transportsektorns utsläpp. Transportföretagens hållbarhetspris spelar en viktig roll i att uppmärksamma de företag som lyckas göra verkliga framsteg i denna omställning säger Transportföretagens näringspolitiska chef Tina Thorsell.

Inriktningen är att det inte ska bli färre transporter i framtiden, eftersom transporter är samhällets blodomlopp som räddar liv, men däremot kommer de att vara både tystare och renare. De som nomineras ska också kunna visa att de arbetar långsiktigt med ekonomisk hållbarhet och att de tar socialt ansvar, det vill säga social hållbarhet.

Ta chansen att nominera ditt eller ett företag du känner till i årets upplaga av Hållbarhetspriset. Sista nomineringsdag är den 25 augusti och prisutdelningen sker den 27 september.

Vinnaren av priset från 50 000 kr som de får skänka till valfri organisation som driver hållbarhetsprojekt. Tidigare vinnare av priset är flygbolaget BRA - Braathens Regional Airlines och rederiet Wallenius

Läs mer och nominera ditt företag här.

Transportföretagen TF AB
Storgatan 19
Box 5384
102 49 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5564989373

Kontaktperson

Mattias Holmqvist
Pressansvarig Transportföretagen
+46 0722245855 mattias.holmqvist@transportforetagen.se

Sänd till en kollega

0.031