23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Blir ditt företag årets vinnare av Transportföretagens Hållbarhetspris 2023?

Nu har nomineringen till Transportföretagens Hållbarhetspris 2023 öppnat. In och nominera ditt företag eller det företag som du anser vara transportbranschens hållbaraste företag.

Syftet med Hållbarhetspriset är att synliggöra och premiera goda, nytänkande och modiga initiativ inom hållbarhet för att driva på omställningen mot fossilfria transporter.

Inriktningen är att det inte ska bli färre transporter i framtiden, eftersom transporter är samhällets blodomlopp som räddar liv, men däremot kommer de att vara både tystare och renare. De som nomineras ska också kunna visa att de arbetar långsiktigt med ekonomisk hållbarhet och att de tar socialt ansvar, det vill säga social hållbarhet.

- Transportbranschen är inne i ett enormt teknikskifte, där branschen går mot en fossilfri framtid. De företag som går före kan inte bara inspirera andra, utan även utveckla nya lösningar som drastiskt kan reducera transportsektorns utsläpp. Transportföretagens hållbarhetspris spelar en viktig roll i att uppmärksamma de företag som lyckas göra verkliga framsteg i denna omställning säger Transportföretagens näringspolitiska chef Tina Thorsell.

Vinnaren av priset från 50 000 kr som de får skänka till valfri organisation som driver hållbarhetsprojekt. Tidigare vinnare av priset är flygbolaget BRA - Braathens Regional Airlines och rederiet Wallenius. 

Läs mer och nominerar ditt företag till Transportföretagens Hållbarhetspris här.

Transportföretagen TF AB
Storgatan 19
Box 5384
102 49 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5564989373

Kontaktperson

Mattias Holmqvist
Pressansvarig Transportföretagen
+46 0722245855 mattias.holmqvist@transportforetagen.se

Sänd till en kollega

0.048