23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppbyggnadskomponenter för att öka produktiviteten

Tillverka din lastbilpåbyggnad eller trailer med produkter från BEVOLA

BEVOLA har ett stort utbud av produkter inom uppbyggnadskomponenter till exempel containerutrustning, Kinnegrip-stolpar, chassikonsoler, skärmar, ljusbalkar, faner etc. Vi både producerar många av våra produkter själva lokalt i Ringsted Danmark och säljer produkter från välkända varumärken såsom Jonesco, Jost och Kinnegrip.

SKÄRMAR
BEVOLA har ett brett urval av skärmar i olika storlekar och material. Vi tillverkar skärmar i både aluminium och rostfritt material. Vi säljer även plastskärmar från Jonesco. I vårt sortiment av skärmar har vi olika utföranden i förhållande till vilken produktionsteknik som används. Vår nyaste produkt i denna serie är skärmar i fembars aluminium som har rullats. Denna produktionsmetod gör det möjligt att skapa en skärm med stor radie och finns som Single, Boggi och Triple.

SIDOSKYDD
Vårt sidoskydd kommer i polerat rostfritt stål, vilket är av samma kvalitet som våra välkända BevoBox™-verktygslådor. Vi har två typer av lock, ett profilerat och ett med samma design som fronten på våra BevoBox™ verktygslådor. Tillsammans ger detta din lastbil/släp ett heltäckande och snyggt utseende.

Locken monteras direkt på befintliga sidoskydd med en tjocklek på 30 mm och finns i tre olika längder; 500, 1000 och 2500 mm, samt i två olika höjder; 500, 600 och 700 mm beroende på typ.

Uppbyggnadskomponenter för lastbilar är väsentliga för att säkerställa effektiva och säkra transporter av gods. Oavsett om det gäller kranar, tippbilar, timmerpåbyggnader eller andra speciallösningar är det viktigt att välja rätt komponenter för konstruktionen av uppbyggnaden.

BEVOLA har allt för att bygga lastbilar och släpvagnar!

Klicka här för att läsa mer på BEVOLAs hemsida >>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Sänd till en kollega

0.047