23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Uppdaterad produktkatalog

Mer än 6 500 kvalitetsprodukter att välja på när man bygger lastbilar

Med mer än 6 500 kvalitetsprodukter finns det något att välja på när man bygger lastbilar. Större delen av våra varor är lagervaror. Utöver detta kan vi erbjuda många olika special- och kundanpassade produkter och lösningar från vår egen produktion.

LASTSÄKRING
Vi erbjuder ett brett sortiment av lastsäkring, ADR och skyltar. Enligt punkt 8.1.5 i ADR-konventionen måste alla transporterande enheter av farligt gods medföra särskild utrustning för allmänt och personligt skydd. Regelverket ändrades 1 januari 2009 och BEVOLA:s sortiment är anpassat i enlighet med detta.

I sortiment har vi exempelvis: handskar, skyddsglasögon, säkerhetsmask, reflekterande västar, gnistfria strålkastare och reflekterande trianglar. Lastsäkring, Reflexer & skyltar och ADR utrustning.

KRAN & LYFTUTRUSTNING
Produktgruppen för kran och lyftutrustning omfattar en rad olika stödben och stödbenshållare, till bra priser. För att säkerhet och ekonomi skall vara på topp, är det viktigt att använda god kvalitet med lång livslängd.
Kran & Lyft och Stödbensplattor & hållere.

NY PRODUKTKATALOG PÅ GATAN
Under det senaste året har ansträngningar gjorts för att uppdatera vår stora produktkatalog. Den är nu klar och finns på vår hemsida och fysiskt hos oss i Växjö.

Vi har skapat en katalog, som visar den stora bredden av produkter som vi kan erbjuda, och som vi hoppas, Du kan få användning för. Den innehåller både våra egenproducerade produkter och handelsvaror. 

Se Bevola`s hemsida för mer information>>

Bevola Sverige AS
Moränvägen 12
352 45 Växjö
Växjö kommun
Sverige

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Sänd till en kollega

0.031