23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

”Den Gröna Resan” – En talkshow

Nu lanserar vi en ny talkshow med gäster. I första avsnittet bjuder vi på ett samtal med Per Schlingmann och statsvetaren Jenny Madestam om valet 2022. Dessutom pratar vi med Viktor Åkerblom om en viktig resa till Polen.

Transportföretagens talkshow består av en serie samtal som leds av Transportföretagens samhällspolitiska chef Tina Thorsell. Fokus ligger på valet 2022, framtidens resande och transporter.

- Vår talkshow blir ett möte där spännande människor från olika branscher lyfter aktuella frågor. På en relativt kort tid får man både en snabb uppdatering om vad som är hyperaktuellt, samtidigt får man ett helt sammanhang med olika gäster, säger Tina Thorsell, samhällspolitisk chef på transportföretagen och guide på talkshow-resan.

På frågan varför Transportföretagen gör detta just nu är svaret givet.

- Vi har precis gått igenom en pandemi och nu gäller helt nya förutsättningar, möjligheter och utmaningar inom transportsektorn och resebranschen. Kommer folk resa mer? Ja, sannolikt, men hur? Vad behöver transportsektorn för att ställa om till den gröna resan? Följ oss så får du veta mer om de senaste trenderna inom transportsektorn, säger Tina Thorsell.

Mychele Östman som är kommunikationschef på Transportföretagen vill också trycka på att formatet når nya målgrupper.
- Våra poddar har varit väldigt framgångsrika som kunskapsspridare och vi vill fortsätta med en personlig kommunikation kring transportsektorns utveckling. Därför kompletterar vi med en talkshow där vi djupdyker i valårets frågeställningar, säger Mychele Östman och fortsätter.

- Just talkshow-formatet innebär att vi kan bjuda in gäster som själva kommer med inspel, svar och lösningar. Även om vi är experter på våra branscher får vi nya perspektiv när vi bjuder in till dialog. Dessutom får vi lära känna nya sidor av kända personer som har expertkunskaper inom sina olika branscher, säger Mychele Östman, kommunikationschef på transportföretagen.

Transportföretagens talkshow ligger här:
https://youtu.be/V8kyrHc6k2o

Gäster i första programmet:
Viktor Åkerblom skådespelare
Jenny Madestam – Statsvetare, lektor med mera
Per Schlingmann – Föreläsare och författare
Erik Alfredsson – Alfredssons Transport

Transportföretagen TF AB
Fack 1624
FE 965
751 75 Uppsala
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5564989373

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047