23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Terberg drar iväg med ny YT terminaltraktor

Nu kan N.C. Nielsen presentera en tvättäkta världsnyhet, nämligen den nya Terberg YT-serien. Den nederländska tillverkaren Terberg har höjt den tekniska nivån ytterligare ett steg i den nya Yard Tractor-serien.

Den är utvecklad framför allt för att flytta trailer, och andra typer av vagnar på distributionscentraler, hamnterminaler, flygplatser och industriområden.

Den nya Terberg YT-serien består av flera varianter av Terberg YT 193/YT 223 (diesel Stage V-certifierade) och den helt elektriskt drivna Terberg YT 203 EV-varianten, med den senaste och mycket effektiva EV-teknologin som ger samma prestanda som de dieseldrivna versionerna.  

 Bra har blivit bättre
Nya Terberg YT gör att N.C. Nielsen kan erbjuda ännu fler lösningsmöjligheter på heavy duty-området:
 – Terberg har gjort en redan bra maskin mycket bättre och skapat en robust, driftssäker och bekväm terminaltraktor på högsta nivå. Det är helt igenom en ny konstruerad maskin som bygger på lång och gedigen erfarenhet. Maskinen har genomgått hundratals timmar av tuffa tester på ATP’s testbanor i Tyskland.

Hela chassit på nya YT är galvaniserat, chassiet är bultat istället för svetsat för ökad styrka och bättre tillgänglighet vid reparationer och den klarar 36 ton på vändskivan. Vi ser fram emot att våra kunder ska kunna dra nytta av alla de här funktionerna och innovativa nyheterna, säger Per Löthner, distriktschef på N.C. Nielsen.

Förbättrad förarkomfort
Hos Terberg har man naturligtvis också lyssnat på önskemålen från maskinförarna som tillbringar många arbetstimmar bakom ratten. Önskemålen har mötts med förbättrad förarkomfort i form av unik hyttfjädring som liknar den som används på lastbilar, massor av plats för tillbehör och förvaring, robusta spegelarmar, en ergonomiskt utformad manöverpanel med finger-tip spakar placerade precis intill förarsätet, och ett effektivt värmesystem som förebygger immiga rutor.

Stort intresse för el-maskin
Vi märker att det finns ett stort intresse för elektriska terminaltraktorer, både från industrin och hamnar. Den nya Terberg YT203-EV lever upp till förväntningarna och klarar alla typer av driftsmiljö. Kunden kan välja mellan flera olika batterikombinationer för att hitta det som passar just hans behov, säger Per Löthner, distriktschef på N.C. Nielsen.

NC Nielsen AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5592632292

Kontaktperson

Angelica Sievers
Säljkoordinator
+46 761045145 as@nc-nielsen.se

Sänd till en kollega

0.094