23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

NC Nielsen AB

Ta hjälp av N.C. Nielsen när du ska lösa dina interna transportutmaningar. Vi är Skandinaviens största leverantör av gaffeltruckar, terminaltraktorer och specialmaskiner. Det har vi blivit tack vare många års målinriktat arbete, hög produktkvalitet och bra service.

N.C. Nielsen erbjuder både kompletta lösningar för alla logistikuppgifter och utvecklar individuellt anpassade kundlösningar. Oavsett om ni behöver containertruckar, reachstackers, terminaltraktorer till hamnar eller riktigt stora heavy handling-maskiner är vi redo att hjälpa er lösa era logistikutmaningar.

N.C. Nielsens huvudkontor ligger i Balling i Danmark och vi har dotterbolag både i Norge och Sverige. Här importerar och säljer vi maskiner från välkända leverantörer som Terberg, Konecranes, Seacom m.fl. Dessutom samarbetar vi med TII-Group rörande Scheuerle och Nicolas om SPMT-trailers.

Varje dag kör fler än 105 av våra servicemontörer till våra kunder runt om i Skandinavien. De backas upp av en landstäckande serviceorganisation – och branschens största reservdelslager. Dessutom erbjuder N.C. Nielsen Skandinaviens största sortiment av utrustning och begagnade maskiner – på nätet eller i vårt moderna showroom i Balling.

NC Nielsen AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg
Sverige
VAT nummer: SE5592632292
280
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.047