23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NCN REACHSTACKERS - Specialbyggda

Tillbaka till företagsprofilen.

Även de tyngsta lyften ska vara lätta att hantera. Det är filosofin hos N.C. Nielsen när vi utvecklar våra innovativa och kraftfulla reachstackers till kunder över hela världen. Vi har samlat mångårig expertis inom tungt gods och höjer hela tiden ribban för maskinernas lyftkapacitet, manövrering, förarkomfort, flexibilitet och tekniska prestanda.

Alla reachstackers från N.C. Nielsen är individuellt anpassade till de aktuella uppgifterna och den omgivande arbetsmiljön. De fås med lyftkapacitet på mellan 65 och 152 ton. De kan levereras med extrautrustning som krok, container-ok, gafflar eller kranarm – och dessutom lackeras i ditt företags färger. Sist men inte minst sätts förarens komfort i centrum med en lång rad funktionella detaljer inne i hytten.

Hos N.C. Nielsen samarbetar vi med SMV Konecranes när vi konstruerar reachstackers. Vi har därmed tillgång till världens ledande varumärke på området. Det täta utvecklingsarbetet kommer våra kunder till nytta i form av kraftfulla lösningar som bidrar till att sänka livscykelkostnaderna (TCO) och förbättra det slutliga resultatet. Vi levererar alla delar, alltså en fungerande reachstacker, teknisk dokumentation och specialutrustning, samt erbjuder testkörning och attraktiv service.

Fakta om N.C. Nielsen AB

Adress
N.C. Nielsen AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg

Region
Sverige
Stockholms län
Sigtuna kommun

Telefon: +46 031-536430

VAT nummer: SE5592632292

Anställda: 250

Certifikat: Achilles, ISO 14001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Angelica Sievers Angelica Sievers
Avdelning: Heavy handling, Terberg och Konecranes
Yrke: Säljkoordinator
Telefon: +46 761045145

Sänd till en kollega

0.063