23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KONECRANES gaffeltruckar och reachstackers

Tillbaka till företagsprofilen.

Konecranes har ett enormt utbud inom gaffeltruckar, reachstackers och aggregat för hantering av både tomma och fulla containrar. 
Konecranes maskiner har utvecklats i nära samarbete med alla relevanta branscher för att leverera truckar och reachstackere med utmärkt prestanda, tillförlitlighet, styrka och kvalitet.

Välj din truck utifrån godsvikt och variationen i de uppgifter trucken ska utföra. Du hittar rätt lyftkapacitet, rätt funktioner och rätt aggregat i vårt sortiment. När du köper en truck från Konecranes får du den mest uppdaterade, genomtestade teknologin och en truck som är byggd utifrån dina arbetsuppgifter.

Produktionsfilosofin på Konecranes hjälper till att sätta baren högt: Målet är att leverera världens hårdast arbetande och längsta levande truckar.

Under 2013 ingick Konecranes och N.C. Nielsen ett strategiskt samarbete om produktion och utveckling av tunga maskiner, vilket säkerställer fortsatt positiv utveckling i framtiden. 

 • Konecranes gaffeltruckar, 10–65 ton
  Konecranes gaffeltruckar kan anpassas utifrån alla typer av lasthantering
  och företaget har stor erfarenhet av lösningar för särskilda industriella hanteringskrav. Oavsett vilken lyftkapacitet du behöver har Konecranes rätt gaffeltruck med rätt extrautrustning och aggregat. Och det görs med kompetens: de senaste teknologierna, fackkunskap och noggrannhet.  
 • Reachstackers för containerhantering, 10–46 ton
  Konecranes reachstackers för containerhantering i lyftområdet 10–46 ton är essensen av styrka och mångsidighet. Konecranes reachstackers har utvecklats och fulländats tack vare mer än 50 års kunskap och erfarenhet inom området och kommer till sin rätt i intensiva miljöer som containerhamnar och kombiterminaler där platsen är begränsad. Vi erbjuder en lång rad reachstackers från Konecranes för stapling av både tomma och fulla containrar.
 • Världens första hybriddrivna reachstacker
  Konecranes är banbrytande inom lyftbranschen och har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla och bygga reachstackers. Världens första hybriddrivna reachstacker kombinerar väl beprövad Konecranes-teknologi för tunga uppgifter med innovativa och miljöeffektiva funktioner som förbättrar produktiviteten, minskar bränsleförbrukningen och sänker utsläppsmängden. Föraren får bättre möjligheter att göra sitt absolut bästa och tillsammans med de miljövänliga lösningarna banar de hybriddrivna reachstackrarna vägen för framtidens containerhantering.
 • Konecranes tomcontainerhanterare, 8–11 ton
  Konecranes har 11 modeller för enkel- och dubbelstapling i kategorin 8–11 ton. Modellerna anges nedan. Se broschyren med de senaste aggregaten till tomcontainrar eller kontakta din lokala representant för mer information och tekniska specifikationer.
 • Konecranes aggregat för fulla containrar, 10–46 ton
  Hanterare till fulla containrar används när containrar ska flyttas med rätt balans av effektivitet och precision. Konecranes truckar för fulla containrar har snabb total driftshastighet (lyft- + sänknings- + körhastighet). Förhållandet mellan lyftkapacitet och truckstorlek och -längd är den bästa i sin klass. Vårt bästa lastaggregat för tung last är mycket stabilt och ändå kompakt.

Fakta om N.C. Nielsen AB

Adress
N.C. Nielsen AB
Metallvägen 61
195 72 Rosersberg

Region
Sverige
Stockholms län
Sigtuna kommun

Telefon: +46 031-536430

VAT nummer: SE5592632292

Anställda: 250

Certifikat: Achilles, ISO 14001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Angelica Sievers Angelica Sievers
Avdelning: Heavy handling, Terberg och Konecranes
Yrke: Säljkoordinator
Telefon: +46 761045145

Sänd till en kollega

0.062