23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prisvärd CNC-styrd plasma

Säljes
Förfallodatum
den 18 april 2021
Skick
Ny
Tillverkare
Hugong
Modell
INTECUT-HT
År
2020
Referensnummer
HU1

INTECUT-HT

Hugong Intecut-HT är en prisvärd CNC-styrd maskin för eller som,

-skolor
-konstnärer
-smidesverkstäder 
-prototyptillverkning
-instegsmaskin
-korta serier
-nystartade verksamheter
-begränsade ytor

tack vare sin kompakta design, enkla handhavande och kompletta funktioner.

Med en egen maskin ges möjligheten att styra själv över produktionen istället för att outsourca skärningen. INTECUT-HT ger möjligheten att minska kostnader och effektivisera produktionen. 

INTECUT-HT utrustad med plasmabrännare skär i alla elektriskt ledande material, som till exempel alla metaller, även rostfritt, aluminium, koppar, mässing mm. Plasmaskärning är i de flesta fall billigare att använda än gas och mycket mångsidig.

Även om plåten inte är plan eller om den är t ex rostig håller maskinen rätt avstånd mellan brännaren och plåten. Den avancerade styrningen gör att maskinen sköter sig själv och inte kräver konstant övervakning. 

INTECUT-HT har ett CNC-system som är lätt att använda och samtidigt har alla funktioner som kan tänkas behövas i en standard skärmaskin. Maskinen är enkelt men robust uppbyggd och har låga underhållskostnader. 

Hugong är grundat 1958 och är en av Kinas, och världens, största tillverkare av svets- och skärutrustning. Sedan 2013 är Hugong listat på Shanghai-börsen. 

Tangra AB har erfarenhet av plasmaskärning sedan 1992 och vi är experter på området. Tangra erbjuder ett komplett sortiment av svets- och skärutrustning för professionell användning, t ex handplasma, rökutsug, laser-, gas, vatten- och plasmaskärmaskiner, kantpressar, plåtsaxar mm. Vi erbjuder även service, support, rådgivning och reserv- och slitdelar till de flesta förekommande märkena. Även validering av svetsmaskiner.
Säljare
Tangra AB
Sasser Laurens väg 4
241 35 Eslöv
Sverige

Philip Marriott
Telefon: +46 072-55 66 900

Se flera maskiner
Se hela profilen
Kontakta säljare

Sänd till en kollega

0.125