23948sdkhjf

KmK Instrument utför ackrediterad kalibrering av hårdhetsprovare

Erbjuds
Förfallodatum
den 23 oktober 2018

Vi är ackrediterade enligt internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025:2005. Det nya beslutet avser kalibrering av hårdhetprovare enligt specifika standarder för Brinell, Vickers och Rockwell och är en utökning av den tidigare ackrediteringen gällande kalibrering av tryck- och dragprovningsmaskiner för storheterna kraft och längd.

Kalibrering sker ambulerande hos kund, och kan utföras av 5 validerade tekniker, vilket ger kunden en ökad service och trygghet. Protokoll och bevis för redovisning av provningsresultat följer standarderna mycket noggrant och omfattar erforderliga parametrar och kalkyler beträffande mätosäkerhet med mera. Utförlig metodbeskrivning, inklusive mätområden och bästa mätförmåga, kan fås via bolaget på begäran.

Förutom indirekt och/eller direkt kalibrering så utförs ett antal kontroller samt grundläggande underhåll av utrustningen för bästa möjliga kvalitet och livslängd.

Bevakningstjänst, ärendehantering och service

Vi erbjuder ett helhetskoncept för din kalibrering. Vi och ser till att kalibreringen blir utfört i rätt tid. I god tid innan de årliga intervallen så kontaktar vi er via e-post eller telefon för att boka en tid. Innan kalibreringen utförs en uppdragsgenomgång i enlighet med gällande regler i standarden.

För support och service gällande mät- och provningsutrustningar rekommenderar vi dig att i första hand alltid maila till adress service@kmk-instrument.se. Beskriv problemet detaljerad och bifoga loggbok så kan vi felsöka och lösa eventuella service förfrågningar snabbare och effektivare. Du får ett automatisk meddelande via e-post med ditt ärendenummer, Använd alltid samma meddelanderubrik för spårbarhet och logg av all kommunikation gällande ditt serviceärende.

Kontakta oss för mer information och förslag för er utrustning! Ring 021-150 160. Välkomna!

 

Kort om KmK instrument AB

KmK Instrument är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Som en etablerad helhetsleverantör sedan år 1994 så hjälper vi kunderna inom t ex stål-, verkstads- och fordonsindustrin med support och service genom hela processen. Besök gärna vårt democenter i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se eller ring tel. 021- 150 160.
Leverantör
KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige

Anders Vallenfjord
Telefon: +46 021-15 01 60


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Sänd till en kollega

0.183