23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

BROSON STEEL AB

Broson Steel erbjuder produkter och tjänster inom det som vi benämner svetsade stålrör, konstruktionsrör och kallformade profiler. Vi tillhandahåller också tunnplåt och stångstål samt systemprofiler till dörrar, fönster och väggar.

När det gäller tjänster är vi behjälpliga med bearbetning i form av bland annat kapning, blästring och målning, galvning, bockning och laserskärning.

Genom egna turbilar och ett nära samarbete med etablerade åkerier kan vi dessutom garantera snabba och säkra leveranser.

En vilja av stål
Vi på Broson är alla beredda att dagligen göra allt för att vinna ditt förtroende. Det kan handla om alltifrån förfrågningar och beställningar till bearbetning och leverans.

Givetvis garanterar vi hög produktkvalitet, servicegrad och leveranssäkerhet – men det absolut viktigaste för oss är ett stort personligt engagemang och ansvarstagande. Vi ger oss inte förrän vi gjort våra kunder nöjda – det är vårt absoluta mål.

Det är en inställning, en attityd, som genomsyrat vårt företag i alla år och som vi hoppas kunna få bevisa för dig också.

Broson Steel ABs affärsidé lyder:
Vi skall med tyngdpunkten på svetsade stålrör, konstruktionsrör och kallformade profiler vara en av den svenska stålmarknadens ledande grossister. Broson skall stå för:

  • hög produktkvalitet
  • hög servicegrad
  • högsta leveranssäkerhet.

Leverantörstjänster

Nyheter

Fakta om BROSON STEEL AB

Adress
BROSON STEEL AB
Entreprenadgatan 1
Box 84

447 23 Vårgårda

Region
Sverige
Västra Götalands län
Vårgårda kommun

Telefon: +46 0322-62 64 00

Fax: +46 0322-62 64 80

VAT nummer: SE5560207838

Anställda: 43

Certifikat: AAA, EN 1090-1, ISO 14001, ISO 9001

Kontaktpersoner

Anders Heleander
Fredrik Jonsson
Magnus Berg
Yrke: Försäljning

Sänd till en kollega

0.146