23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SLS Kyla Värme Energi AB

Om SLS Kyla Värme Energi 

Ur Ledorden MiljöKvalitéFlexibilitet Footprint har SLS i mer än 20år format en produktlinje som erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. NH3 och CO² är blodet som rinner i SLS ådror och det enda som sätter upp gränserna är fantasin. Varje aggregat och projekt är unikt och kräver sin ordning av prioriteringar och fokus vilket mynnar ut i en skräddarsydd leverans helt enligt kundens krav och målsättningar. Med tillverkningen förlagd i Norrköping, Sverige, möter man efterfrågan från världens alla hörn.

Kylaggregat och Värmepumpar med Ammoniak eller CO2
Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10mW, kryssningsfartyg, is arena, bryggeri, slakteri, fryslager eller oljeplattform? Vi erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. Syntetiska köldmedium förekommer i vår tillverkning om kunden har detta som ett specifikt krav men NH3 och CO² är det köldmedium som står för den största delen av vår tillverkning och det vi förespråkar i alla lägen.

Kylaggregat/ Värmepumpar - Ramaggregat för montage i maskinrum utgör den verkliga kärnan av vår verksamhet och är vår absoluta spetskompetens. Aggregaten är 100% anpassade efter kundens specifika önskemål som kan vara allt från ett extremt Footprint, höga effektivitetskrav, specifika krav på mjukvara eller något så enkelt som lågt pris. Tillverkande industri, livsmedelsindustri, processkyla, ishall, fjärrkyla, fryslager osv. är typiska exempel på applikationer som är ständigt återkommande i vår produktion.

Containeraggregat - Portabelt maskinrum som enkelt flyttas och transporteras världen över. Saknas det plats i de befintliga lokalerna eller om kylmaskinen behöver flyttas efter en tid, då faller valet allt oftare på ett platsbyggt aggregat i container. Containern anpassas efter anslutande rör och kablar för att optimeras för den specifika uppgiften. Allt som oftast placeras kylare för aggregatet på taket för att minimera aggregatets Footprint. Lätta och snabba att transportera över hela världen då formatet är standardcontainer 40' HC. Tillverkande industri, livsmedelsindustri, processkyla, ishall, fjärrkyla, fryslager osv. är typiska exempel på applikationer som kommit att i allt större utsträckning välja en containerlösning av utrymmesskäl eller för att det helt enkelt är billigare än att bygga ett nytt maskinrum.

Offshore - Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10mW, kryssningsfartyg eller oljeplattform. Alla typer av kylaggregat tillverkas även till den marina marknaden och anpassas även här till 100% efter kundens önskemål.

Värmepump bostadsområden
Visste du att många bostadsområden med tex privata föreningar skaffar egen värmepump för att få ner kostnaden? Ej förbrukad värme säljs vidare till fjärrvärmenätet.

 Butikskyla - Här faller valet på CO²
Inom butikskyla tillverkar SLS till 100% aggregat med CO² köldmedium. Butikskylan är den mest standardiserade delen av SLS verksamhet. Likvärdig med den övriga tillverkningen byggs aggregaten fortfarande efter kundens specifika krav, detta för att inte spilla dyrbar plats i maskinrummet eller överdimensionera kylbehovet med förutbestämda effektsteg. Ju närmare perfekt vi kommer desto mer pengar tjänar kunden.

Tjänster 
SLS erbjuder en lång rad av tjänster kopplade till vår kärnverksamhet, att tillverka kyl- och värmepumps- anläggningar. Oavsett om uppgiften är praktisk eller teoretisk står vårt team redo att möta din förfrågan.

Konstruktion - Som kund ska man inte behöva vara expert för att få en perfekt kyl-, frys eller värmepumpsanläggning. SLS bistår med totala konstruktionslösningar, från idéstadiet till färdig driftsatt anläggning.

Uthyrning kylaggregat  - Avsedda för kyl eller frys-applikationer. 20' containerutförande med luftkyld kondensor placerad på containertaket för bästa effektivitet och footprint. Finns i två utföranden, välj mellan 100kW direktexpansion vid -42°C pumpad NH3 vätska, eller 300 kW KB system -12°C. Vid övriga driftfall, kontakta oss för konsultation. Är du i akut behov av kyla eller frys till din tillverkning / anläggning. Önskar du en tillfällig kyl/ frysinstallation, kontakta oss för mer information.

Installation - Vid varje aggregat följer det en installation. SLS har en erfaren grupp resemontörer som utför allt från driftsättningar till rörinstallationer. Med samarbetspartners inom el och isolering erbjuds en komplett installation hos kunden.

Tryckprovning - SLS är ackrediterade av Swedac enligt ISO/IEC 17020 (C) för tryckprovning av maskiner och rörsystem upp till 180bar.

SLS ledord:

Miljö 
Ammoniak (NH3) och Koldioxid (CO²) är framtidens köldmedium.” 
Som tillverkare har vi ett viktigt ansvar, både i det stora och i det lilla. Att värna om miljön är ett villkor för långsiktig överlevnad och SLS bidrag till detta är att i alla lägen förespråka köldmedium med minsta möjliga påverkan för vår planet, samt att erbjuda effektiva aggregat med högsta möjliga COP (Coefficient of Performance).

Kvalité 
Materialvalet är viktigt...”
För oss på SLS är valet av material och komponenter ett ansvarsfullt arbete som vi tar på största allvar. För att uppnå de högt ställda kraven på Kvalité som vi eftersträvar sker ett fortlöpande arbete med att hitta lösningar, arbetssätt och komponenter som säkrar den kvalitetsstämpel som SLS varumärke står för.

Flexibilitet 
Komplicerade kundspecifikationer, korta ledtider och ”one-of-a-kind”-lösningar, är den vardag som vi på SLS format till vår specialitet. Det som av många kan, av olika anledningar, anses vara omöjligt ser SLS som en utmaning och kan med framgång snabbt ställa om både projekt- och produktions-leden för att anta uppgiften.

Footprint 
"Tid är pengar säger man..." Men hur är det med utrymmesbehovet, Footprint?
För SLS är detta en ständig drivkraft och våra konstruktörer jobbar ständigt med uppgiften, att kunna erbjuda marknadens bästa Footprint för både land- och off-shore-applikationer utan att för den delen ge avkall på servicevänligheten.

 Välkommen till SLS!

Leverantörstjänster

Fakta om SLS Kyla Värme Energi AB

Adress
SLS Kyla Värme Energi AB
Butängsgatan 6 D
602 23 Norrköping

Region
Sverige
Östergötlands län
Norrköpings kommun

Telefon: +46 011-13 51 50

VAT nummer: SE5565606471

Certifikat: AAA, CE, PED

Kontaktpersoner

Rickard Reimander
Yrke: VD
Telefon: +46 0708344161
Therese Reimander
Yrke: Marknad

Sänd till en kollega

0.157