23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KPS Consulting A/S

Via KPS tar företag inom flertal branscher tillvara på digitaliseringens möjligheter snabbt, individuellt och säkert. Omfattande transformationsprogram, branschspecifika plattformar, branschöverskridande kundinteraktion och utmärkta lösningar och tjänster kombinerat med vår effektiva "Instant Transformation"-metod gör oss till den ledande partnern för digital transformation.

Vi är marknadsledande inom detaljhandeln och konsumentvarusektorn, men vi tillämpar också vår omfattande kompetens på alla företag som fokuserar på bästa möjliga interaktion med sina kunder – oavsett bransch.

En omfattande digital transformationsstrategi är en komplex utmaning som alla företag för närvarande står inför. Det är av yttersta vikt att förverkliga innovativa idéer, affärsmodeller, men även IT-projekt på kortast möjliga tid för att skörda frukterna av marknaden så tidigt som möjligt.

Det är precis vad KPS har stått för sedan starten 2000: Accelerera projekt på alla nivåer och genomföra projekt snabbare och bättre – från den digitala strategin till nyckelfärdiga, branschspecifika processkedjor till teknikimplementering.

Vi är marknadsledande inom detaljhandelsrådgivning och arbetar framgångsrikt inom många andra branschsegment, hand i hand med våra kunder. Vi är ett internationellt företag, men vi har förblivit personliga och individuella i vår kärna.

Fakta om KPS Consulting A/S

Adress
KPS Consulting A/S
Virumvej 64
2830 Virum

Region
Danmark
Hovedstaden
Lyngby-Taarbæk Kommune

Telefon: +45 70 277 276

VAT nummer: DK35811214

P nummer: 1019244136

Kontaktpersoner

Katri Ojala-Alkawari

Sänd till en kollega

0.109