23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Unobench AB www.dinaverktyg.se

Om oss

Vi utvecklar och levererar unika tekniska lösningar till fordonsverkstäder, skadeverkstäder och bildemonteringsanläggningar – kvalitet och prestanda till rätt pris.

UnoBench erbjuder utrustning och verktyg godkända av försäkringsbolag för skadeverkstäder klass 1 och 2.

Redan på 70-talet uppfann Uno Johansson världens första universalriktbänk och kom därmed att bli lite av en legend i branschen. Bänken byggde på ett helt nytt koncept som sedan kom att revolutionera skadereparationer över hela världen. Senare startade Uno bolaget UnoBench AB och vi är stolta över vad Uno och vi andra på UnoBench har bidragit med till branschen.

Vårt mål är att UnoBench ska vara den givna partnern för din verksamhet genom att erbjuda produkter som inte bara möter utan även överträffar förväntningarna. Vi säljer utrustning som klarar verkstädernas hårda krav på ergonomi och effektivitet och det gör vi till konkurrenskraftiga priser.

Med det moderna UnoBench kan du smidigt handla det du behöver via dinaverktyg.se där du finner ett mycket brett sortiment av verkstadsutrustning: från enkla handverktyg via luftverktyg, svetsar, plasmaskärare och induktionsvärmare till avancerade buckelriktsystem, mätsystem och riktbänkar.

Är det något du saknar på dinaverktyg.se eller om du har några frågor kring produkterna får du gärna höra av dig så försöker vi hitta en så bra lösning som möjligt för dig och ditt företag.

Vi gillar att hjälpa dig!

 

Fakta om Unobench AB www.dinaverktyg.se

Adress
Unobench AB www.dinaverktyg.se
Utjordsvägen 9H
802 91 Gävle

Region
Sverige
Gävleborgs län
Gävle kommun

Telefon: +46 703745273

VAT nummer: SE5566334669

Kontaktpersoner

Hans-Åke Färnstrand Hans-Åke Färnstrand
Telefon: +46 703745273

Sänd till en kollega

0.173