23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hans Følsgaard A/S

Følsgaard erbjuder högteknologiska produkter och lösningar för industrin och infrastrukturen på järnvägar, kraft, tele- och vindmarknader.

Det är HF:s vision att vara kundernas trogna teknikpartner inom våra specialiteter, således måste vi vara en värdeskapande länk mellan våra kunder och leverantörer.

HF ger tekniskt och ekonomiskt mervärde genom att hjälpa kunder att utveckla bättre slutprodukter och minska kundernas produktionskostnader, främja tillväxt och konkurrenskraft.

Partners - noggrant utvalda för våra kunder
Kvalificerade medarbetare och skickliga leverantörer är kärnan i vårt företag. Vi arbetar bara med de absolut bästa leverantörerna på marknaden - våra leverantörer är noggrant utvalda med fokus på avancerad teknik och de mest kostnadseffektiva lösningarna.

Många års erfarenhet och relationer har gett oss ett enormt kunnande och ett globalt nätverk - som vi gör tillgängliga för dig.

HF handlar med mer än 20 länder i resp. Europa, USA och Fjärran Östern.

Värdeskapande länkar
Det är vårt mål att vara en värdeskapande länk mellan dig och våra leverantörer - både tekniskt och ekonomiskt. Således skapar vi grunden för en skärpt konkurrenskraft och därmed potential för en ökad marknadsandel - för kunder såväl som för HF.

Produktsortiment med djup och bredd - både standard och kundspecifikt
Følsgaard kan erbjuda dig både ett djupt och brett produktsortiment, så att du kan samla många inköp på ett ställe och minska antalet leverantörer. Vi kan också vägleda dig om de olika produkterna.

Følsgaards följer alla relevanta internationella standarder och certifieringar, och du kan få service över hela världen.

Med HF som din tekniska partner får du en partner som kan ge dig teknisk rådgivning och väl genomtänkta lösningsförslag. Vi fokuserar särskilt på kreativ sparring för design-in-lösningar, där hela processen från idé till färdig lösning utförs enligt bästa praxis och med det mest kostnadseffektiva resultatet i åtanke.

Se allaNyheter

Fakta om Hans Følsgaard A/S

Adress
Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge

Region
Danmark
Sjælland
Køge Kommune

Telefon: +45 43208600

VAT nummer: DK55028818

P nummer: 1008693761

Kontaktpersoner

Linda Støckel Jensen
Telefon: +45 43208667

Sänd till en kollega

0.172