23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Prysmian Group Sverige AS

På Prysmian Group Sverige AB kan vi hjälpa dig med allt från traditionella installationskablar till avancerade kabellösningar för industri, energiförsörjning och telecom. Och skulle vi mot förmodan inte ha just den kabel du letar efter – utvecklar vi den efter dina behov.

För oss är bara det bästa gott nog. Vi har gjort skräddarsydda kablar i Sverige sedan 1883. Och det kommer vi att fortsätta med. Våra fantastiska medarbetare vet vad som krävs av kablar som måste stå emot allt från vargavintrar till hällregn och gassande sol.
Hos oss på Prysmian Group existerar helt enkelt inte uttrycket ”lagom är bäst”. Vi levererar bara det bästa. Därför lönar det sig alltid att göra affärer med oss.

Vi tillhör ett multinationellt företag, det är sant. Men för oss betyder vår lokala närvaro här i Sverige allt. Om vi inte förstår vår lokala marknad, klimatet, miljön eller våra kunders behov dröjer det inte länge innan vi står i kön till Arbetsförmedlingen.

Ännu viktigare är det för oss att människor i allmänhet kan kännas sig trygga med att kraftkablarna förser oss med ström oavsett väderlek. För att inte tala om att en kabel inte orsakar en brand i ett flerfamiljshus i Borås eller att gruvarbetare i Norrland kan känna sig säkra på att utgångsskyltarna fortsätter lysa vid ett nödläge. Det handlar helt enkelt om att ta ansvar och bara erbjuda de bästa möjliga kablarna för svenska förhållanden.

Det är därför vi fortsätter att tillverka högkvalitativa kablar i småländska Nässjö. Samtidigt utnyttjar vi det faktum att vi har en global aktör i ryggen. På så sätt får vi den finansiella kraften och kunskapen som möjliggör innovation, forskning och utveckling. Det är därför vi kan skräddarsy kabellösningar som passar dina specifika behov men ingen annans. Skulle vi inte redan ha den kabel du söker har vi alla resurser som behövs för att uppfinna den.

Elnät
Niclas Henningsson
niclas.henningsson@prysmiangroup.com

Telekom
Pär Erlandsson
par.erlandsson@prysmiangroup.com

OEM & Industri
Jesper Sundh
jesper.sundh@prysmiangroup.com

Elvedin Ramic
elvedin.ramic@prysmiangroup.com

Grossist
Jonny Petersson
jonny.petersson@prysmiangroup.com

Högspänning
Michael Swärd
michael.sward@prysmiangroup.com

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Senaste produkter

  • Telecom kablar

Fakta om Prysmian Group Sverige AS

Adress
Prysmian Group Sverige AS
Vallgatan 5
571 41 Nässjö

Region
Sverige
Jönköpings län
Nässjö kommun

Telefon: +46 0380 – 55 40 00

Anställda: 180

Kontaktpersoner

Eva Kjær Jones
Telefon: +46 29924106
Simon Strömberg
Avdelning: Marketing
Telefon: +46 70 560 96 00

Sänd till en kollega

0.157