23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Camfil Svenska AB

Vi på Camfil tycker att andas ren luft borde vara en mänsklig rättighet. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av renluftlösningar för kommersiell och industriell luftfiltrering, med stoftavskilning, gasturbin- och kraftsystemapplikationer.

Ren luft förbättrar produktiviteten för arbetstagare och utrustning, minimerar energianvändningen och gynnar människors hälsa och miljön. Genom ett nytt tillvägagångssätt för problemlösning, innovativ design, exakt processkontroll och ett starkt kundfokus strävar vi efter att spara mer, använda mindre och hitta bättre sätt - så vi kan andas lättare.

Att andas är en instinkt och det första vi gör när vi föds. Vi förväntar oss naturligtvis att luften är ren men instikten att ifrågasätta vilken kvalitet det är på den luft vi andas in finns inte. Under de senaste åren har forskare och media allt oftare rapporterat om sambandet mellan människors allt sämre hälsa och dålig luftkvalitet. Både nationella myndigheter och globala organisationer har tagit sig an problemet. Allteftersom påverkan på hälsa och ekonomi blir tydligare arbetar de med att skapa nya standarder och höja medvetenheten kring dessa frågor.

På Camfil känner vi att det är vårt ansvar att stödja denna typ av globala initiativ som gör det möjligt för alla att andas tryggt.

Fakta om Camfil Svenska AB

Adress
Camfil Svenska AB
Box 130
619 23 Trosa
Se på karta

Region
Sverige
Södermanlands län
Trosa kommun

Telefon: +46 8-603 08 00

VAT nummer: SE5560881327

Kontaktpersoner

Anders Olsson

Rebecca Elliot
Avdelning: Camfil Marknad

Sänd till en kollega

0.157