23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nature Impact A/S

Nature Impact är specialiserade på att skräddarsy gröna lösningar för byggnader - oavsett om det är gröna tak eller växtväggar.

Gröna tak Nature I
mpact® Roof är en systemlösning för sedumtak som säkerställer avlopp, tillväxtmedium och växter i ett och samma system. Vår unika systemlösning säkerställer att det inte finns något stillastående vatten på taket - vi prioriterar ett snabbt utflöde av överskottsvatten till avloppsnätet.

Växtväggar
Nature Impact® Wall, växtvägg som ger dig högklassiga designalternativ, där du får möjlighet att sätta in färgglada blommor eller ätliga växter i din gröna vägg.

Nature Impact grundades av familjen Larsen 2013. Familjen har varit engagerad i trädgårdsyrket i 5 generationer och använder den stora kompetensen och erfarenheten för att utveckla nya koncept inom gröna tak och gröna väggar.

Idag är företaget ett av de mest innovativa inom dessa koncept. Familjens höga krav på kvalitet återspeglas i varje leverans som är valt speciellt av vår trädgårdsmästare innan han packar och levereras för projektleverans. Det är vår försäkring att bara det bästa skickas ut med namnet Nature Impact.

Fakta om Nature Impact A/S

Adress
Nature Impact A/S
Sdr. Højrupvejen 130
5750 Ringe

Region
Danmark
Syddanmark
Faaborg-Midtfyn Kommune

VAT nummer: DK35231722

P nummer: 1018438212

Kontaktpersoner

Anne Mette Weng
Carl Johan Larsen
Jesper Staal
Terese W. Kristiansen

Sänd till en kollega

0.11