23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Innova Nordic AB

Din leverantör när kulören räknas
Ända sen starten 1988 har Largo Innova AB utvecklat programvaror för kulörkontroll, receptframtagning, hantering av recept och brytmaskiner som används över hela världen. Hösten 2017 var det äntligen dags för en egen “dotter” att se dagens ljus för att kunna ge bästa support och produkter för dig som arbetar med kulörer och ytskikt av olika slag.

Vi har lång erfarenhet av färgteknik och mät- och testinstrument för kulörmätning och ytbedömning. I sortimentet finns allt från små handhållna kontrollinstrument till kompletta system för industriproduktion. Behöver du en speciallösning hjälper vi givetvis gärna till. Hos oss hittar du även brytmaskiner, skakmaskiner, applikatorer och appliceringskort, glansmätare, viskositetsmätare, skikttjockleksmätare, färgkartor mm och naturligtvis våra ljusskåp Ortospectra och Minispectra som tidigare producerades av Largo AB.

Våra servicetekniker är specialutbildade och ackrediterade för reparationer, underhållsservice och certifiering av de mätinstrument, brytmaskiner och skakmaskiner vi levererar. Vi erbjuder även olika utbildningar i färgteknik, från grundutbildning om kulörkontroll till specialanpassade efter ert behov, på plats hos er eller vårt huvudkontor i Kungsbacka, ca 20 km söder om Göteborg.

Fakta om Innova Nordic AB

Adress
Innova Nordic AB
Box 100 64
434 21 Kungsbacka

Region
Sverige
Hallands län
Kungsbacka kommun

VAT nummer: SE5566549712

Kontaktpersoner

Erika Jenneborn

Sänd till en kollega

0.093