23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

StigFram AB

Företag som har nöjda kunder är mer framgångsrika än företag som inte har det.

Det är en tes som i princip alla håller med om. StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kunden. Vi hjälper till med, att genom rätt företagskultur, skapa organisationer där medarbetarna brinner för företagets varumärke och att få dem lika intresserade av en lönsam försäljning som företagets ägare / ledning. För att få till det krävs ett hårt arbete.  Vi erbjuder allt från organisationskonsulting, processledning, utbildning, akademibygge till digitalt lärande. Resultatet av vårt arbete avläser du i medarbetarundersökningen, nöjdkundundersökningen och framförallt i resultaträkningen.

StigFram har sina rötter i retail och grundades 1997 av Gunnar Ström, fd VD och ledare för företag som Jockey, Dobber, Marc O´polo, CBS records, Esprit, Björn Borg och Peak Perfomance. Personalens enorma värde inom dessa fina varumärken var alltid i Gunnars fokus och det är i allra högsta grad StigFrams fokus. Produkterna eller tjänsterna i all ära men det räcker inte.

StigFrams kunder finns idag inom de flesta branscher som bla retail, franchise, hotell, restaurang, vård & B2B, då alla företag på ett eller annat sätt har ett möte med kund.

 

 

 

Leverantörstjänster

Se allaNyheter

Fakta om StigFram AB

Adress
StigFram AB
Malmskillnadsgatan 36
111 57 Stockholm

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 707217214

VAT nummer: SE5567359160

Kontaktpersoner

Titti Ström
Telefon: +46 707217214

Sänd till en kollega

0.141