23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Scanlux Packaging A/S

SCANLUX PACKAGING – din emballageleverantör

Scanlux Packaging skapar vi emballage som med sina former och material inspirerar och skapar både förväntan och starka minnen. Det är vår passion och kompetens att skapa emballageupplevelser som förlänger och framhäver varumärken före, under och efter uppackningen. Förutom skräddarsydda emballagelösningar erbjuder vi också ett stort utbud av vackra och spännande emballagedesigns redo att beställas från vår webshop.

Med mer än 30 års erfarenhet av emballagedesign, produktionsmetoder och material är företaget idag en av Skandinaviens största leverantörer av detaljhandelsemballage. Företaget, som är baserat i natursköna Fredensborg och är fast förankrat i den skandinaviska designtraditionen, betjänar både små företag och framför allt stora detaljhandelskedjor både i hemlandet och internationellt.

Allt under ett tak
Vi tar hand om varje steg i processen från design till produktion. Vi erbjuder unik design, logistik, lagerhållning och distribution av ditt emballage samt möjligheten att ha en egen personlig emballagewebbshop.

Vi har alla anläggningar, system och expertiser för att hantera logistik och distribution av emballage till din butik.

Vi lagerhåller ditt emballagesortiment så att du undviker överproduktion, restordrar eller underskott. Vi kan även erbjuda dig en webbshop som gör det enkelt för dina butiker att självständigt beställa emballage och snabbt få dem levererade direkt till dörren vid behov.

Vi tror att goda relationer och långsiktigt samarbete med bra kunder skapar de bästa resultaten för båda parter.

Behöver du en ny design? Letar du efter nya material eller hållbara emballagelösningar? Kanske vill du bara bli inspirerad? Vi är redo att inspirera och ge dig råd om ditt emballage!

Kontakta oss här.

 

Products

Se allaNyheter

Fakta om Scanlux Packaging A/S

Adress
Scanlux Packaging A/S
Kratbjerg 308
3480 Fredensborg

Region
Danmark
Hovedstaden
Fredensborg Kommune

VAT nummer: DK71051218

P nummer: 1002334021

Anställda: 30

Certifikat: FSC, ISO 14001

Sänd till en kollega

0.172