23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rinman Education AB

Rinman Education AB är ett utbildningsföretag som finns i Hällefors, i hjärtat av Bergslagen, där järn- stål- och verkstadsindustri alltid utgjort ryggraden i näringslivet.
Genom tillgång till kvalificerad utrustning och kompetent personal kan vi erbjuda tekniska utbildningar av hög klass. Vi har ett gott och nära samarbete med teknikföretagen på orten, vilket ger våra utbildningar en nära koppling mellan teori och praktik. Rinman Education AB ingår i Teknikcollege Örebro län.

Vi bedriver gymnasiekurser inom material- och produktionsteknik inom gymnasieskolans Industritekniska program, samt inom ramen för YrkesVux.

Rinman Education AB erbjuder även ett stort antal kurser och uppdragsutbildningar anpassade till det regionala näringslivets behov. Vi utför utbildningar inom Heta Arbeten, Fallskydd för industri, bygg och anläggning, truck- och kranutbildningar för att nämna några. Våra instruktörer är utbildade enligt gällande branschkrav och arbetar utifrån aktuell lagstiftning och branschspecifik information.

Vi är öppna för alla uppdrag – Välkommen att testa oss!

Fakta om Rinman Education AB

Adress
Rinman Education AB
Teknikens Hus
(Ovako industriområde)

712 22 Hällefors

Region
Sverige
Örebro län
Hällefors kommun

Telefon: +46 591-60500

VAT nummer: SE5564696374

Anställda: 6

Kontaktpersoner

Kaisa Kangasvieri
Telefon: +46 (0)70-6006988
Stefan Molander
Yrke: Säljansvarig
Telefon: +46 591-60503

Sänd till en kollega

0.11