23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Gustaf Fagerberg AB

Fagerberg förser svensk industri med senaste tekniken för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin samt papper- och massaindustrin. Huvudkontoret finns i Göteborg och Fagerberg ingår i Indutrade-koncernen.

Vi samarbetar med de ledande tillverkarna inom sina respektive områden och deltar aktivt i deras arbete med att utveckla och anpassa produkter för den svenska industrins krav. Våra produktspecialister tillhör landets främsta inom sina områden och med en helhetssyn som hjälper våra kunder att optimera sin process.

Våra serviceverkstäder utför montage, kundanpassningar och service på plats medan Fagerbergakademien erbjuder kvalificerade grund-, fördjupnings- och specialistutbildningar. Lagret i Göteborg är branschens största med över 5 000 artiklar. Detta gör att leveranstiderna kortas och att det även finns möjlighet att snabbt få tag i en reservdel vid ett eventuellt driftstopp.

Vi är långsiktiga genom att välja kvalitet, rätt kompetens och ärlighet i våra relationer. Kunder och leverantörer ska känna trygghet när de arbetar med oss.

Nyheter

Fakta om Gustaf Fagerberg AB

Adress
Gustaf Fagerberg AB
Box 12105
402 41 Göteborg

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 31693700

VAT nummer: SE5560236407

Anställda: 65

Kontaktpersoner

Henrik Fara
Telefon: +46 766774771
Niclas Johansson

Sänd till en kollega

0.156