23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller är Danmarks mest betydande stål- och teknikgrossist.

Lemvigh-Müller hade i starten stål som sitt viktigaste förrättningsområde. Sedan har VVS och VVT (verktyg, verktygsmaskiner och teknik) tillkommit - och efter fusionen med Louis Poulsen El-teknik den 1 januari 2007 är vi nu också den ena av Danmarks två stora el-tekniska grossistverksamheter.

Med knappt 1.900 medarbetare och en årlig omsättning på nästan 7 miljarder kronor, är vi totalt sett landets mest betydande stål- och teknikgrossist. Det ger en massa intressanta perspektiv för våra kunder idet vi kan erbjuda ett totalt tekniskt sortiment som är målrättat till den framtidiga utvecklingen i hela installations- och byggbranschen, där vi i stigande grad ser el, VVS och ventilation gå från att vara avskilda system till att hänga samman i mer intelligenta lösningar.

Vi har riktigt goda förutsättningar för att ingå i ett mycket nära samarbete med våra kunder inom industrin, energisektorn och den offentliga sektorn i ett värdeskapande partnerskap som också omfattar logistik, effektivisering av inköp samt elektronisk samhandel.

Lemvigh-Müller är en förande leverantör till metallindustrin i Danmark när det gäller stål, metaller, professionella verktyg och annat tillbehör.

Vi har 6.500 varunummer inom stål och metaller och vi kan leverera det mesta från dag till dag. Andra varor är så kallade "skaffa varor" som vi kan hämta hem med kort varsel, då vi är i daglig kontakt med stålverk i hela Europa. Vårt sortiment omfattar allt inom:

- Handelsstål
- Rostfritt stål
- Specialstål
- Armeringsstål
- Metaller

Professionella verktyg
Med 80.000 varunummer inom professionella verktyg och annat tillbehör kan vi nästan erbjuda allt. Lemvigh-Müller har ensamrätt på förhandling av flera kvalitetsmärken, och har löpande kontakt med de flesta kvalitetsproducenter i Europa, och därför kan vi löpande erbjuda nyheter som kan effektivisera ditt arbete. Vårt sortiment omfattar allt inom:

- Skärande verktyg, Mätverktyg
- Handverktyg, El-verktyg, Slipartiklar, Lödutrustning
- Svetsmaskiner, Svetsutrustning, Tillsattsmaterial
- Luftverktyg, Lufttillbehör
- Pneumatik, Kompressorer, Taljor
- Uppspännings- och hjälpverktyg
- Lager och verkstadsinventarier
- Högtrycksrensare, Dammsugare
- Redskap, penslar, kvastar mm.

Se mer på vår hemsida.

Fakta om Lemvigh-Müller A/S

Adress
Lemvigh-Müller A/S
Nordager 1
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 3695 5000

Fax: +45 3695 5001

Kontaktpersoner

Tanja Marek
Avdelning: Lemvigh-Müller, Nordager 1, 6000 Kolding
Yrke: Marketingkoordinator
Telefon: 36955126

Sänd till en kollega

0.11